cok yalnizim...

evet sayin seyirciler, acaip yalniz hissediyorum.
her ne kadar burada bulunmak cok sevindirici bisey olsa da, burada yalniz olma fikri de bi o kadar zor.
ozellikle boyle bi gunde...
evet, belki bugun sadece saat ve cicek satmak icin var,
ama olsun.
yine de kotu...

neyse,
sevgiyle kalin.
yalniz kalmayin.

8 comments:

Anonymous said...

yanliz olmadigini sana hatirlatmak mi gerekio herzaman aslancik? biz seninleyiz hep. gun gecmiyor ki esentepe eteklerinde seni yâd etmeyelim, gun gecmiyor ki parasiz kaldigimizda senin gidisinden dem vurmayalim.
sorununun cozumu gayet basit aslinda ama orasi bir avrupa ulkesi degil ve esmer yagiz delikanli modeli ne kadar is yapar bilemiyorum :)
neyse ya..patron falan okur diye bi suru sansur yapmam gerekti. sahannesburg.blogspot.com'un en kisa zamanda acilmasi dilegiyle.. ayrica hazir internete cikmiskan burdan arkadaslarim kivanc,emre, gokcene ve izmirdeki girl friendim lemana sevgilerimi gonderiyorum.
bi de abim eren karacorlu da sizin cok buyuk hayraniniz. hatta bi keresinde sizi kopeklere atmis. burdan ona da selamlar.

Anonymous said...

sst!

Anonymous said...

olm hani dragonlance'de flint öldükten sonrakiüçlemede tas hep flint ordaymış gibi konusur ve davranırdı ya işte öylee bir şeeey işte öyle bir şeeeeyy

ps: erol evgin kick ass!
ps 2: ölmüşken derken allah korusun, şeytan sağolsun.

Anonymous said...

ne yapman gerektiğini biliyorsun sevgili dostum.sadece zor olduğu için yapıp yapamayacağını bilmiyorsun.ama biz biliyoruz..ne yapacağını biliyoruz..zoru yapacaksın..biz burda tek yürek olmuş başarı haberlerini beklioruz..başarmadan gelme..

neslihan said...

14 şubat açısından ben de yalnızım. kocam erzurumda kar beyazı çekiyor bir süredir. ama diğer yönden uzaklarda da olsa insan arkadaşının güzelim bloguna girip hoş sözlerini görünce içi ısınıyor yalnızlıktan eser kalmıyor. baksana bi de sen yalnız olabilir misin böyle dev gibi arkadaşların varken... sadece mesafeleri neşeyle doldurup içine coşku katarsın. bu güven ve inançla kıvanman dileğiyle...


ps:dün K.İ., kıvanç isminin kıvanmak kökünden türediğini belirtip, gururlanmak manasında gönül rahatlığıyla cümleler kurabileceğimi söyledi. ilk kez sana nasip oldu.

Anonymous said...

kardesim oraya yalniz kalmaya gittin. bizden aman canim cicim bekleme. su memlekette bu basariyi kazanmis kimse yok. hunt ve lascarisi gormus kimse de keza...
devamli pamper bekleyen biri olma lutfen

bu kadar insanin onunde de bana yazdirma kotu fena seyler.

saat kac olmus calisiyorum zaten

sevildigini bil. arabin gotune koy. gel.

super olcak-sin.

bodrumlu seni

(annen baban burayi okuyo mu??)

PS: okuyorlarsa kendimi taniiyim, ben gokhanin apartman komsusu cengiz, bi de top sakalli ile karisip duruyoruz o ben degilim.

Anonymous said...

hay allah geç kaldım.


naber kanka?

p.kto said...

ben de gokan.. ay lav yuu gokaaannn...